Wednesday, 6 February 2013

Kington Isotonik - Plasma hidup cecair marine menyembuhkan denggi dan syndrome down pada bayi.


Kington  Isotonik sangat mujarab untuk mereka yang mengidap demam denggi berdarah dan yang menghadapi masalah kulit  kronik seperti psoriasis, eczema, kulit bersisik, melepuh luka, tapak tangan sentiasa berpeluh dan basah sepanjang masa serta masalah jerawat acne vulgaris. 

Pengambilan Kington bagi ibu-ibu mengandung yang mengalami masalah bayi down sindrome atau kecacatan bayi pra-matang adalah amat dianjurkan kerana komposisi Kington berupaya memulihkan sel yang rosak agar dapat  berfungsi secara normal. 

Ada banyak kes dimana bayi disahkan mengalami syndrome down apabila diberi Kington Isotonik dapat pulih seperti bayi yang normal. Begitu juga ibu2 yang mengandung di usia yang lewat, boleh mengambil Kington untuk mengelakkan sebarang komplikasi pada bayi yang dikandung.Mari kita baca penerangan tentang produk Kington Isotonik ini..

Apa itu Plasma Hidup? 
Ia merupakan cecair dari lautan yang membolehkan sel beroperasi dan berinteraksi secara normal,justeru menggalakkan sel, tisu, organ dan sistem badan berfungsi secara normal.

Dari mana Plasma Hidup didapati? 
Dari pusaran lautan. Selama berjuta-juta tahun air hujan mengalirkan zat nurtien dari tanah ke dalam laut. Laut menjadi sumber zat nutrien yang kaya. Pusaran laut menggalakkan pertumbuhan fitoplankton. 

Fitoplankton bertindak menukar cahaya dan nutrien kepada tenaga,menyokong pembiakan zooplankton. Zooplankton pula menghadam fitoplankton dan nutrien serta menghasilkan 83 jenis elemen bio-ketersediaan/mineral. 

Manusia memerlukan 70 jenis mineral untuk mengekalkan komposisi cecair badan yang seimbang. 

Plasma Hidup Kington mengandungi 78 jenis mineral berhablur

Hubungi noora 013-2191301 untuk sebarang pertanyaan.

TESTIMONI
KITA HENDAKLAH BERUSAHA DAN MERANCANG. SELEBIHNYA BERSERAH KEPADA TUHAN. ALLAH SWT TEMPAT KITA MENGADU. YAKINLAH BAHAWA ALLAH SANGAT DEKAT DENGAN KITA AT ALL TIMES.


Terima Kasih Sudi Komen dan Singgah blog Aina's Closet

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Beli Belah Di sini

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute