Friday, 8 February 2013

Sistem Penapisan Air yang paling efektif ELKEN BIO PURE K-SERIESAssalamualaikum dan selamat bertemu kembali rakan-rakan semua.......

AIR amat penting kepada kehidupan tetapi sering diabaikan dan diambil mudah atau 'take for granted'.Kini masalah kian serius dengan lapuran-lapuran dunia tentang air semakin 'sakit'.

Air 'sakit' boleh membawa maut. Ia sering mengandungi sisa racun perosak, pencemar perindustrian,logam berat dan bahan radioaktif pengancam kesihatan yang memasuki sumber air melalui pencemaran perindustrian, baja pertanian dan bekas kosong isi rumah yang sarat dengan bahan kimia ditapak timbus.

Mari kita lihat gambar dibawah.Sanggupkah kita membiarkan badan kita terus-terusan dicemari dengan sisa-sisa toksid akibat meminum air yang tidak ditapis secara sempurna??Oleh itu saya ingin memperkenalkan ELKEN BIO PURE K-SERIES sistem pertama dirantau ini yang menggabungkan pelbagai teknologi penulenan air terbaik ke dalam satu sistem tunggal yang sangat sempurna.


Teknologi Canggih Terkini - Osmosis Songsang
Walaupun air dari pili air dirumah kita telah ditapis dan diklorinkan demi tujuan menyahtoksik, namun proses pengendalian sedemikian tidak dapat menyingkirkan kebanyakan bahan kimia gabungan, mikroorganima (seperti bakteria), virus, logam berat terlarut dan bahan cemar bukan organik, termasuk bahan mineral berbahaya seperti nitrat. Jelas sekali, dengan minum air sebegini dalam jangka panjang pasti membawa kesan yang buruk.


Dengan membrane bertiang yang efektif pada 0.0001 mikron, ELKEN BIOPURE 
ialah Sistem Penulenan R.O .yang paling canggih. Ia berkesan menyingkirkan hampir semua jenis bahan cemar seperti pasir,lumpur karat,bakteria,racun perosak, klorin, termasuk partikel sekecil 0.0001 mikron (500,000 kali lebih halus dari garis pusat sehelai rambut) yang tidak dapat disingkirkan oleh kebanyakan sistem lain, untuk menghasilkan air tulen sempurna.

Sekiranya berminat untuk mengetahui dengan lebih detail boleh whatsapp/sms/call 013-2191 301.

Pembelian secara tunai , Kad Kredit atau juga pembayaran secara ansuran boleh diuruskan melalui pembiayaan Aeon.


Terima Kasih Sudi Komen dan Singgah blog Aina's Closet

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Beli Belah Di sini

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute