Monday, 16 June 2014

PERANAN CELJOY GO : OSTEOARTHRITIS DAN PENYAKIT SENDICELJOY GO adalah makanan kesihatan keluaran ELKEN yang  bertindak MENEWASKAN kemerosotan sendi secara menyeluruh dan MEMBINA SEMULA  sendi agar dapat berfungsi secara normal. Kesan penyembuhan dapat dilihat dalam masa 3 atau 5 hari selepas mengambil CELJOY.

UNTUK PERTANYAAN HUBUNGI NOORA 013-2191 301

Sakit sendi dan masalah sendi biasanya disebabkan degenerasi rawan di dalam sendi kita.


Apabila keadaan ini berlaku tulang akan bergeser antara satu sama lain dan menyebabkan keradangan.Malangnya kebanyakan rumusan malah perubatan sendi di dalam pasaran kini hanya memberi fokas untuk mengurangkan keradangan dan sakit tanpa menyasar pada punca sebenar masalah tersebut.

Memandangkan rawan sendi terbentuk dari Kolagen jenis II, Asid Hialuronik dan Kondroitin Sulfat, kita dapat meransang penghasilan rawan dan meningkatkan kekuatan mobiliti sendi penyambung kita dengan mengisi semula nutrien ini.

Suatu teknologi inovatif, Biocell Collagen II berpaten dibangunkan untuk mempunyai komposisi sendi manusia dengan kandungan sama Kolagen Jenis II, Asid Hialuronik dan Kondroitin Sulfat.

Kajian Klinikal ke atas BioCell Collagen II telah menunjukkan bahawa ia mampu :

  -menyekat enzim hialurodinase (yang menguraikan asid hialuronik) sehingga 70% 
   -meningkat kandungan asid hialuronik di sendi sebanyak 60 kali
    -meningkatkan  penghasilan Kolagen Jenis II sebanyak 2.5 kali
     -membantu mengisi semula rawan yang kehilangan. 
      -menghilangkan keradangan dan berupaya menghalang kesakitan sendi 
       -menghalang aktiviti enzim pemusnah 
        -menggantikan kehilangan rawan pada sendi 


        Dengan memberikan fokus untuk membina semula sendi kita dari dalam, kita dapat menjangka suatu kehidupan yang lebih sihat, sendi bebas kesakitan yang berkekalan!

        TESTIMONI DARI PENGGUNA CELJOY GO

        Wong Ah Chee - 64 tahun, Selangor
        Sudah hampir 7 tahun beliau menghidap sakit sendi dan ketegangan sendi. Malah beliau juga menjadi seorang 'penagih ubat' kerana terlalu kerap mencuba pelbagai jenis ubat yang diberikan oleh doktor. 


        Bagaimanapun tiada satu ubat tersebut mampu membantu beliau memulihkan kesakitan. Beliau sukar untuk berjalan jauh, malah melakukan kerja rumah juga terlalu payah. 

        Selepas mengambil CELJOY selama 10 hari, beliau merasakan kesakitan sendi beliau berkurang dan beliau juga boleh berjalan dengan lebih bebas. Kini beliau bukan sahaja boleh menaiki tangga dengan mudah dan melakukan kerja harian malah yang paling penting beliau mendapatkan kesihatan yang berkualiti dan tidak perlu bergantung kepada ubat-ubatan.

        Chong Lai Keong - 45 tahun, Pulau Pinang
        Beliau merupakan seorang atlit yang aktif yang pernah mewakili sekolah dalam pelbagai bidang sukan. Bagaimanapun pada tahun 1998 beliau telah diserang dengan penyakit artritis yang memaksa beliau melupakan aktiviti kegemaran seperti badminton dan joging. 


        Untuk kembali sihat, beliau telah mencuba pelbagai jenis makanan tambahan berjenama antarabangsa tetapi beliau masih mendengar bunyi pada sendi-sendi beliau dan merasa kesakitan. Beliau juga telah membelanjakan hampir RM30 ribu untuk kos pembedahan lutut beliau. 

        Doktor telah memasukkan implan besi patella kerana rawannya telah haus. Malangnya doktor tidak memberi sebarang jaminan pembedahan akan berjaya malah beliau terpaksa berehat dan menjalani fisioterapi selama 6 bulan. Beliau juga perlu menjalani pembedahan semula dalam tempoh 10-20 tahun apabila jangka hayat lutut telah lusuh. 

        Nasib menentukan segalanya. Beliau telah diperkenalkan dengan CELJOY dan setelah mengambil 1/2 botol CELJOY bunyi keriuk pada lutut semakin berkurangan malah kini beliau lebih bertenaga dan kembali aktif seperti dahulunya.

        UNTUK PERTANYAAN HUBUNGI NOORA 013-2191 301        Terima Kasih Sudi Komen dan Singgah blog Aina's Closet

        No comments:

        Post a Comment

        Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
        Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

        Jom Beli Belah Di sini

         
        ♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute