Friday, 23 December 2016

Ayat-Ayat Manzil Merawat Gangguan, Sihir Dan Segala Macam Perasaan Sedih, Hiba, Dukacita.


Assalaamualaikum.

Ayat-Ayat Manzil ni ada banyak kegunaannya. Ianya digunakan oleh pengamal perubatan Islam untuk merawat pelbagai penyakit sihir, gangguan, saka dan penyakit misteri yang sukar diubati.

Pernah ada seorang bapa datang ke pejabat saya menceritakan masalah anaknya yang mengalami gangguan skizo dan sering mendengar bisikan di telinga selama 20 tahun.Saya bagi dia buku manzil dan suruh baca pada anak setiap pagi.

Beliau telah membacakan ayat-ayat tersebut pada air dan bagi anak beliau minum dan mandi pada setiap hari.

Sebulan kemudian si bapa datang lagi berjumpa saya dan mengucapkan berbanyak terima kasih. Wajahnya sangat ceria.Matanya hampir mengalirkan air mata. Katanya setelah sebulan mengamalkan ayat manzil ni akhirnya anaknya sembuh dan tidak lagi mendengar apa-apa bisikan.Alhamdulillah segala puji bagi Allah swt Yang Maha Penyembuh Lagi Maha Penyayang.

Ada ramai juga para isteri yang mengalami masalah rumahtangga, turut membaca ayat manzil sebagai solusi agar jiwa mereka lebih kental dan mengelak perceraian.

Ringkasnya ayat-ayat manzil juga berupaya merawat penyakit tekanan perasaan, gangguan mental perasaan sedih, hiba, dukacita yang misteri samada jelas atau tidak jelas puncanya.

Mereka yang mengalami trauma dalam hidup samada baru kehilangan orang yang tersayang, dihimpit perasaan susah hati yang mendalam akibat tekanan ekonomi yang hebat atau kehilangan pekerjaan dan punca rezeki bagus mengamalkan ayat manzil ni dan alami keajaiban ayat-ayat suci al-quran.

Mari kita mulakan.
Surah Al-Fatihah 


Surah al-Baqarah 1 - 5 Surah al-Baqarah 163 
Surah al-Baqarah 255 Surah al-Baqarah 256 
Surah Al-Baqarah 257 Surah Al-Baqarah 284 Surah Al-Baqarah 285Surah Al-Baqarah 286
Surah Ali-Imran 18 
Surah Ali-Imran 26 - 27 
Surah Al-A'raaf 54 - 56 Surah Al-Israa' 110 - 111 
Surah Al-Mu'minun 115 - 118 


Surah As-Shaffat 1 - 11 


Surah Ar-Rahman 33 - 40 
Surah Al-Hasyr 21 - 24Surah Al-Jin 1 - 4 


Surah Al-KafirunSurah Al-Ikhlas 

Surah Al-Falaq 


Surah An-Nas

Selepas selesai baca ayat-ayat manzil ni berdoalah kepada Allah swt. Mohon kesembuhan dan rahmat hanya dari Dia...."Ya Allah Aku Mohon Rahmat Mu, janganlah Engkau biarkan aku sendirian....."tambahlah dengan ayat kita sendiri.


Terima Kasih Sudi Komen dan Singgah blog Aina's Closet

1 comment:

  1. salam aina,,, ini perkongsian yang sangat bagus. ika cuba juga utk amalkan ayat2 manzil ni. jemput join giveaway ni ye
    http://cartiecacloset.blogspot.my/2017/06/the-cartieca-give-away-2.html#comment-form

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Beli Belah Di sini

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute