Saturday, 19 November 2016

FUNGSI ANTI-KANSER DALAM RICH BERRIES


Apa dia Rich Berries ni? Apa yang menyebabkan ianya patut dimiliki berbanding makanan kesihatan lain yang ada di pasaran? Jom kita kaji dulu antara 'super fruits' dan 'super foods' yang terkandung didalam Rich Berries sehingga Rich Berries berupaya melawan kanser, ketumbuhan dan pelbagai penyakit kronik.RICH BERRIES
Adalah supplemen berasaskan Antosianin gabungan sembilan (9) jenis berri dengan kadar Anti Oksida yang sangat tinggi dan berupaya melawan kanser, ketumbuhan dan pelbagai penyakit kronik. Ia juga mengandungi delima dan apple stem cell untuk otak, mata dan pembentukan sel baru yang sihat. Astaxanthin yang berasaskan hidupan marin pula mempunyai khasiat 1000x ganda Vitamin C dan E serta membantu mencantikkan kulit, anti-penuaan, peningkatan antibodi dan kesihatan optima.
RICH BERRIES
Merupakan produk asas pelengkap pemakanan ‘Super Food dan Super Fruits’ yang membantu memberikan kesihatan optimum yang diperlukan oleh tubuh. 


Ia diformulasikan dengan ekstrak gabungan buah Berri yang diperoleh dari seluruh dunia iaitu Wild Bilberry, Cranberry, Raspberry, Elderberry, Acai Berry, Maqui Berry, Strawberry, Blueberry, Wolfberry di mana setiap buah Berri ini mengandungi anthocyanin yang dapat membekalkan anti-oksida pada tubuh.

Manakala terdapat 3 bahan asas lain iaitu Pomegranate (Delima), Apple Stem Cell dan Astaxanthin yang diperolehi daripada hidupan marin seperti udang dan ikan Salmon. 

Sumber semulajadi ini sangat kaya dengan vitamin dan kandungan anti-oksida yang sangat tinggi yang mana diperlukan oleh sel dan tisu di dalam tubuh manusia.


RICH BERRIES

Adalah sesuai bagi segenap peringkat umur bagi MENGEKAL, MEMPERBAHARUI dan MERAWAT SEL-SEL yang telah ROSAK dan juga berfungsi sebagai anti-oksida, anti-penuaan dan anti-kanser kepada tubuh manusia.

Kandungan Semulajadi RICH BERRIES


Anthocyanin adalah pigmen alami yang terdapat pada tanaman yang memberikan warna biru dan merah, misalnya pada buah berry.

Ia berfungsi sebagai antioksidan semulajadi yang mana terdapat lebih daripada 300 struktur anthocyanin yang semakin banyak menunjukkan bahawa berry yang kaya dengan anthocyanin memiliki banyak potensi manfaat kesihatan dan kesan-kesan perlindungan. 

Hari ini, kajian dalam pigmen anthocyanin telah diperhebatkan kerana manfaat kesihatannya sebagai antioksidan permakanan.

Hubungi 013-2191301 untuk maklumat lanjut.

Sila Hubungi Noora 013-2191301 untuk maklumat lanjut.Dapatkan tawaran harga promosi !!


 PERKONGSIAN TESTIMONI RICH BERRIESTerima Kasih Sudi Komen dan Singgah blog Aina's Closet

1 comment:

  1. salam aina maisarah...bole saya copy semua ni utk blog saya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Beli Belah Di sini

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute